Τα νέα μας

http://www.4green.gr/jpg/4GREEN/390/NEWS/lg_erv.jpgΥψηλής ποιότητας εξαερισμό, με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς χώρους, προσφέρει το νέο σύστημα LG ERV.

http://www.4green.gr/jpg/4GREEN/390/NEWS/thermidometrisi_51_01.jpghttp://www.4green.gr/jpg/4GREEN/390/NEWS/thermidometrisi_51_02.jpgΗ νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη θέρμανση και την ψύξη των πολυκατοικιών, περιλαμβάνει και την εγκατάσταση ατομικών μετρητών κατανάλωσης, οι οποίοι προσφέρουν πολλαπλά κέρδη για τους ενοίκους των πολυκατοικιών.

http://www.4green.gr/jpg/4GREEN/390/NEWS/speedy.jpgΗ φύσιγγα speedy, μία παγκόσμια πατέντα, δοκιμασμένη στην πράξη, προσφέρει την πιο οικονομική και αποτελεσματική λύση στο επίμονο πρόβλημα της ανιούσας υγρασίας των τοίχων.

http://www.4green.gr/jpg/4GREEN/390/NEWS/pv_anoigma_v.jpgΗ αγορά των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα έχει περάσει από «χίλια κύματα» και έφθασε το 2015 να επιστρέψει στα αρχικά επίπεδα του 2008, όμως το νέο θεσμικό πλαίσιο, η λύση του net metering και μια σειρά από μέτρα, όπως η ενίσχυση της εγκατάστασης συστημάτων αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, είναι ικανά να αντιστρέψουν το «κλίμα» τη φετινή χρονιά.

http://www.4green.gr/jpg/4GREEN/390/NEWS/sma_house.jpgΗ «επόμενη μέρα» για τα οικιακά φωτοβολταϊκά, που σήμερα είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο, βρίσκεται στα συστήματα αποθήκευση ενέργειας, όπως προκύπτει από τις παγκόσμιες εξελίξεις.

http://www.4green.gr/jpg/4GREEN/390/NEWS/autonomo_epix.jpgΤα δεδομένα μιας αυτόνομης ηλεκτροδότησης με Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας από 10 έως 300kW, ιδανική για επιχειρήσεις και μεγάλα κτίρια. Το κόστος και η λειτουργία της στην πράξη.

http://www.4green.gr/jpg/4GREEN/390/NEWS/nom_tx46free_01.jpgΗ αυτόνομη θέρμανση με την –υποχρεωτική πλέον- θερμιδομέτρηση συνιστά την απόλυτη εναλλακτική λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας (μειωμένη κατανάλωση καυσίμου), συνδυασμένη με ιδανικές συνθήκες θερμικής άνεσης.

http://www.4green.gr/jpg/4GREEN/390/NEWS/aft_tx45_06.jpgΗ συντήρηση του φωτοβολταϊκού σταθμού είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κάθε επένδυσης, απαραίτητο για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του συστήματος.

http://www.4green.gr/jpg/4GREEN/390/NEWS/af003.jpgΌταν η υγρασία «σπάει κόκκαλα», οι αφυγραντήρες αποδεικνύονται η μόνη λύση για τη δική μας προστασία από το κρύο και του σπιτιού μας από ανεπιθύμητες ζημιές.

http://www.4green.gr/jpg/4GREEN/390/NEWS/antlies_tx42_01.jpgΟι αντλίες θερμότητας αποτελούν την απάντηση της τεχνολογίας στις αυξημένες ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για περιορισμό του κόστους θέρμανσης και ψύξης, αλλά και σε αυτές του περιβάλλοντος για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία του.

Κατασκευή & Συντήρηση Ιστοσελίδων

Copyright © 2011